dobband01

DOBBAND nog steeds springlevend.

Jarenlang deed de DOBBAND hun fans misschien geloven niet meer te bestaan, maar niets is minder waar. Met een of twee optredens per jaar timmerde deze Udense band de laatste jaren niet echt aan de weg, maar de 16 leden van middelbare leeftijd repeteerden wekelijks fanatiek bij Sergeant Pepper om niet alleen het bestaande repertoire op peil te houden maar ook om nieuwe nummers aan de toch al behoorlijke speellijst toe te kunnen voegen.

Binnenkort kunt u misschien wel hernieuwd kennismaken met deze “oudste” Udense band.

Er is een soort jong elan in de band geslopen, want de plannen zijn er om de komende jaren weer om steeds vaker op te gaan treden. Op feestjes, in kroegen, waar dan ook, willen deze onverzettelijke oudere jongeren hun aanstekelijke muziek laten horen. Dit is een garantie voor een gezellige middag of avond met heerlijke nummers waarop volop gedanst of hardop meegezongen kan worden.
Veel nummers vanaf de jaren 60 worden enthousiast en op een geheel eigen wijze gespeeld door het combo, aangevuld met de 8 blazers van de band. Muziek van de Rolling Stones, Blues Brothers, Elvis Presley en vele andere grootheden uit het verleden laten de 16 muzikanten de revue passeren.

Zaaleigenaren en pers kunnen hier materiaal downloaden ter publicatie. (Rechtermuisklik > Opslaan als...)

Dobband01tmb    Dobband02tmb   Dobband03tmb   DOBBANDlogotmb

dobband4  dobband haiti tmb